De Olympia Camping Group organiseert Outdoor & Survival Activiteiten voor groepen vanaf 10 personen op haar eigen locaties in België. Op een klein uurtje rijden van Maastricht beleef je het samen met je collega’s, vrienden of familie. Onze deelnemers zijn geen topsporters, maar wel sportief ingesteld: ze houden van actie, willen wat meemaken en zien graag wat van de omgeving. Gewoon lekker sportief bezig zijn, lekker eten & drinken, lachen, zenuwen in bedwang houden, grenzen verleggen en vooral genieten van de mooie omgeving.

Het uigangspunt van onze activiteiten is voor iedereen gelijk, terwijl er geen speciale vaardigheden of conditie vereist zijn. Aan het eind van iedere dag is het bovendien goed vertoeven op één van de locaties met uitstekende faciliteiten zoals: barretjes met (barbecue)terrassen, restaurants, ons eigen bowlingcentrum, dartruimtes, een 18-holes midgetgolfbaan, buitenzwembaden en een eigen discotheek. Ook de overnachting kan door ons worden geregeld: van volledig ingerichte stacaravans, CoCo Sweets en huurtenten tot ‘back-to-basic’ groepstenten. Tevens bieden wij de mogelijkheid om met palen, touwen en zeilen een eigen overnachtingsplek te bouwen op ons bivakterrein onder de sterrenhemel.

Onze kracht

  • Uitvoering door vaste Nederlandse professionele buitensportinstructeurs.
  • Gebruik van de nieuwste professionele materialen.
  • Eigen Outdoorcampings met veel extra faciliteiten in de Belgische Ardennen.
  • Eigen Outdoordôme (Carriënta) met alle denkbare Challenge attributen, terras, sanitair en outdoorkroeg.
  • Uitdagende programma’s op de mooiste locaties.
  • Uitstekende bereikbaarheid (zowel via telefoon als internet).
  • Flexibele, punctuele organisatie en een grote betrokkenheid.

Franse bourgogne
In  de Bourgogne, op 40 minuten rijden van Dijon en een half uurtje van Beaune ligt onze bescheiden camping les Sables op 50 meter van de rivier de Saône. Een basic camping met veel mooie bomen die voor de nodige schaduw zorgen. Er staat een sanitairgebouw voor algemeen gebruik met toiletten, wastafels en gratis warme douches. Het is voornamelijk genieten van de rust en eenvoud op deze klassieke camping welke zeer geschikt is voor groepen.

De camping is overzichtelijk en biedt voldoende ruimte voor extra sport & spel. De activiteiten die op het programma staan zijn: Kanoën op de Saône, FREEK footbiken, JOEP boottocht, survivaltocht, samenwerkingsspellen, suppen, vlottenbouwen en -varen en een leuke citytrip naar Beaune of Dijon. Ga jij mee op deze actieve, gezellige werkweek?