Interesse in een groepsverblijf op één van onze locaties in België of Frankrijk? Dan is dat altijd op basis van eigen vervoer. Op verzoek kunnen wij ook touringcarvervoer regelen bij groepen vanaf 35 personen of meer, de prijs zullen wij dan apart vermelden in onze offerte. De tarieven zijn afhankelijk van:

  • Afstand
  • Uren van chauffeur
  • Seizoen: hoog (mei, juni,juli, augustus, september), midden (april en oktober), laag (januari, februari, maart, november, december)
  • Dag in de week (in het weekend wordt vaak een toeslag gerekend)

De touringcars naar de Ardennen zijn standaard uitgerust op basis van Tourist Class. De stoelen staan dan minimaal 75 centimeter uit elkaar (van steek naar steek) en de stoelen zijn 30 graden verstelbaar. Standaard hebben al onze bussen dubbele beglazing, toilet (voor noodgevallen), koelkast, nooddeur, luchtvering, airconditioning, voetsteun en stereo geluidsinstallatie.

Bagage
In onze bussen is voldoende bagageruimte. Je mag meenemen; één koffer of tas van normaal formaat en slaapzak (max. 20 kg). Je handbagage kun je meenemen in de bus. Bij de reisbescheiden zijn bagagelabels toegevoegd, zorg ervoor dat deze altijd aan je bagage zitten.

Rijtijdenwet
Onze chauffeurs dienen zich aan de rijtijdenwet te houden als ze jouw groep van en naar de locatie brengen. Dit betekent dat de bus soms een verplichte stop moet maken om de chauffeur te laten rusten en de bus ook op tijd moet vertrekken om zo niet uit de beschikbare tijd te lopen. Wij vragen je begrip voor onze inzet en die van de chauffeurs bij het uitvoeren van het vervoer conform deze wet.

Extra stop op heen- of terugweg
Een extra stop van de bus op de heen- of terugweg voor een extra programma-onderdeel op eigen initiatief heeft invloed op de rijtijden van de chauffeur en zijn diensttijd. Een extra stop dient dan ook van tevoren besproken te worden bij boeking gezien er kosten verbonden aan deze extra stop. Deze extra kosten bedragen €50,- per uur. Eenmaal onderweg is een extra stop helaas niet meer mogelijk.

Regels tijdens busreis
Om een veilige en comfortabele reis te hebben gelden de volgende spelregels:

  • Je mag maximaal 20kg bagage per persoon meenemen. Dit dient verpakt te zijn in een deugdelijke tas of koffer. Je slaapzak mag je los meenemen in het bijbehorende zakje.
  • Daarnaast mag je nog handbagage meenemen in de bus. Dit mag maximaal 5kg wegen.
  • Gastankjes, brandstoffen en exposieve stoffen zijn verboden mee te nemen
  • In de touringcar mag beslist niet gerookt worden. Wel stoppen onze bussen tijdens de rit een aantal keer om de benen te strekken.